Skip to main content

Aerial och akro

Aerial hoop Nivå 1 Nybörjare

Aerial Hoop (även känd som lyra, ring eller cerceau) är en stålring upphängd i taket, ungefär en meter i diameter, som man utför olika tricks runt och med. Hoopen snurrar runt sin egen axel och även i omloppsbana, liknande aerial pole. Vi erbjuder nivå 1 och för att börja med hoop behöver du ingen tidigare träningserfarenhet.

Aerial pole (workshop)

Aerial pole också känt som flying pole är en stolpe som sitter fast i taket och inte i golvet, och kan därför sig fritt kring sin egen axel eller i en omloppsbana, precis som i hoop. Vi äger en aerial pole med Ultra Grip, så detta kan du ötöva med kläder på.

Aerial pole kräver både styrka och polevana, så workshops i aerial pole är riktade till dig som går minst nivå 4 eller likvärdigt hos oss.

Handstående

Att lära sig stå på händer är ju något som vi alla vill, men nu kan du äntligen få handfasta tips och tricks med Carl-Henrik Mustelin (@callesthenics), grundare av Gymnastic Fitness i Stockholm, numera Skoghallsbo, som i vuxen ålder lärde sig att stå på händer.

Den här kursen välkomnar alla oberoende av tidigare handstående-erfarenhet, och vi hoppas att du vill testa på detta med oss den här våren!

För att kursen ska bli av behöver vi minst fem anmälda till varje tillfälle. Du kan välja att köpa ett tillfälle i taget, eller alla tre tillfällen på en gång.

Brass Monkeys Karlstad
Sågverksgatan 6, Karlstad Aktivitetscenter
info@brassmonkeyspole.se