Dans

Testa golvdans! Försommarkurs

Under fyra veckor får du prova på fyra olika dansstilar som vi vill kunna ha med i vårt utbud framöver! Vi kommer testa modern dans, floorwork, twerk och chairdance! Kanske hittar du ett nytt intresse?

Chairdance

Dans med stol där du med lekfulla och sensuella rörelser skapar snygga koreografier där dina redskap är du själv och en stol. Om du fortfarande inte ser det framför dig så kolla in Beyoncés ”Dance for you” eller Christina Aguileras ”Express (Burlesque)” för att få en uppfattning av vad chairdance kan vara! Bra och även väldigt rolig träning som passar alla oavsett ålder eller tidigare danserfarenheter.

Twerk

En träningsform för dig som gillar att skratta och svettas samtidigt. Under kursen lär du dig olika tekniker inom dansstilen twerk i olika steg. Träningsvärken får du på köpet!

Twerkshop

Som det låter så är Twerkshop en workshop i twerk – ett längre pass där vi bara kör!

Twerk (blandade nivåer)

Twerk är dansstilen som fullkomligen exploderat i musikvideor världen över – klart man blir nyfiken – är det bara att skaka rumpa eller finns det mer att lära? I kurs för Twerk Nybörjare kommer du att gå igenom grunderna inom twerk, och sedan sätta ihop kombinationer och koreografi till pumpande härlig musik!

Fortsättning – kurs (lanseras under våren)

För dig som har dansat twerk och/eller dancehall förut så erbjuder vi en fortsättningskurs som ger mer utmaning och snabbare tempo. För att gå den här kursen ska du kunna grunderna i twerk och känna dig bekväm på dansgolvet.

Brass Monkeys Karlstad
Sågverksgatan 6, Karlstad Aktivitetscenter
info@brassmonkeyspole.se