Skip to main content

Dans

Twerk

En träningsform för dig som gillar att skratta och svettas samtidigt. Twerk är dansstilen som fullkomligen exploderat i musikvideor världen över – klart man blir nyfiken – är det bara att skaka rumpa eller finns det mer att lära?

När du dansar twerk hos oss kommer du att lära dig grunderna inom twerk, och sedan sätta ihop kombinationer och koreografi till pumpande härlig musik!

Twerkshop

Som det låter så är Twerkshop en workshop i twerk – ett längre pass där vi bara kör! Under kursen lär du dig olika tekniker inom dansstilen twerk i olika steg. Träningsvärken får du på köpet! Den här går att boka som privat gruppevent också.

Klasserna kan variera mellan 60-120 minuter – det är du som kund som väljer!

Dansteknik för icke-dansare (kortare kurs som går ibland)

Det här är en kurs för dig som ännu inte upplever det helt bekvämt när läraren ropar ”improvisera!”, och vill lära känna din kropp och vad den kan göra även utan stolpe. Du kommer få nya intryck och verktyg för att fortsätta utveckla din egen dansförmåga. Föregående termin var det många aha-moment hos deltagarna som de sedan tagit med sig till pole-träningen.

Chairdance (om efterfrågan finns)

Dans med stol där du med lekfulla och sensuella rörelser skapar snygga koreografier där dina redskap är du själv och en stol. Om du fortfarande inte ser det framför dig så kolla in Beyoncés ”Dance for you” eller Christina Aguileras ”Express (Burlesque)” för att få en uppfattning av vad chairdance kan vara! Bra och även väldigt rolig träning som passar alla oavsett ålder eller tidigare danserfarenheter.

Brass Monkeys Karlstad
Sågverksgatan 6, Karlstad Aktivitetscenter
info@brassmonkeyspole.se