Skip to main content

Dans

Dansteknik för icke-dansare

Det här är en kurs för dig som ännu inte upplever det helt bekvämt när läraren ropar ”improvisera!”, och vill lära känna din kropp och vad den kan göra även utan stolpe. Du kommer få nya intryck och verktyg för att fortsätta utveckla din egen dansförmåga. Föregående termin var det många aha-moment hos deltagarna som de sedan tagit med sig till pole-träningen.

Chairdance

Dans med stol där du med lekfulla och sensuella rörelser skapar snygga koreografier där dina redskap är du själv och en stol. Om du fortfarande inte ser det framför dig så kolla in Beyoncés ”Dance for you” eller Christina Aguileras ”Express (Burlesque)” för att få en uppfattning av vad chairdance kan vara! Bra och även väldigt rolig träning som passar alla oavsett ålder eller tidigare danserfarenheter.

Twerk

En träningsform för dig som gillar att skratta och svettas samtidigt. Under kursen lär du dig olika tekniker inom dansstilen twerk i olika steg. Träningsvärken får du på köpet!

Twerkshop

Som det låter så är Twerkshop en workshop i twerk – ett längre pass där vi bara kör!

Twerk (blandade nivåer)

Twerk är dansstilen som fullkomligen exploderat i musikvideor världen över – klart man blir nyfiken – är det bara att skaka rumpa eller finns det mer att lära? I kurs för Twerk Nybörjare kommer du att gå igenom grunderna inom twerk, och sedan sätta ihop kombinationer och koreografi till pumpande härlig musik!

Brass Monkeys Karlstad
Sågverksgatan 6, Karlstad Aktivitetscenter
info@brassmonkeyspole.se