Skip to main content

Styrka

Pole party

Inom alla sporter är det viktigt att bygga upp en grundstyrka och uthållighet för att undvika skador och för att snabbare nå sina mål. Här gör vi det roligare att uppnå det genom att bjuda på party! Det blir bra musik och enkla kombinationer med välkända övningar, svettigt och flåsigt – och du kommer garanterat vara påfylld med energi efter klassen!

Klassen är öppen för både pole:are och icke-pole:are – så ta med kompisen och svettas lite!

Stretch

Den här klassen är planerad direkt efter vår party-klass så att du har möjlighet att vara varm redan när klassen sätter igång. Stretch-klassen är en lugnare klass med fokus på att stärka och stretcha leder och muskler så att du på bästa sätt kan jobba mot din spagat, split eller allmänt bättre rörlighet.

Pole party + Stretch

Givetvis har vi ett rabatterat alternativ om du vill gå denna fantastiska kombo med både party för flås, värme och styrka, och sen stretch för att lugna kroppen och jobba på flexibiliteten!

Abs’n’ass

Precis som det låter – 30 minuter med fokus rumpa och mage! På den här klassen är flertalet övningar liggande vilket gör det till en särskilt skön styrkeklass.

 

Brass Monkeys Karlstad
Sågverksgatan 6, Karlstad Aktivitetscenter
info@brassmonkeyspole.se